PTFE tape

Skal det være en stor eller lille rulle med PTFE tape?

Skal det være en stor eller lille rulle med PTFE tape?

advertorial

Ganske givet er der nogle gange, hvor man skal bruge meget eller bare lidt PTFE tape, og begge gange kræver det jo så, at man har det liggende.

Det er jo fint nok, at man blot skal bruge en lille smule, og så har man heldigvis en stump liggende tilbage, som man kan rive af, men det er værre, hvis man skal bruge en masse eller en hel del, og så har man just kun stumper tilbage på rullen.

Man kan have glemt, hvor meget man egentlig havde tilbage, eller man troede, man havde mere, end hvad man rent faktisk kunne se.

For i nogle tilfælde kan det se ud som om, at der er meget tilbage på rullen, men så er det bare holderen, der udgør resten af det parti, som der er tilbage – og hvem holder styr på, hvor meget man har bruge gennem tidens løb.

PTFE tape

Sørg for at have nok PTFE tape på lager

Dette kan man som regel bedst huske, hvis man lige har brugt en del af det her tape, og man så skal hen at bruge lidt mere dagen efter, for så er det friskt i erindringen.

Det er jo så noget andet, når der er gået uger, måneder og måske år mellem, at man sidst brugte noget, og er resterne så overhovedet duelige længere?

Selv hvis der er tape tilbage, og man kan se, hvor meget det udgår på rullen, så ved man jo heller ikke, hvor meget i længden – bogstaveligt talt – som det udgør, for det er jo ikke til at tælle lagene.

Så det eneste rigtige at gøre i den her situation er at have nok af PTFE tape liggende, hvis man ved, at man skal bruge en del, eller der snart kommer en periode, hvor man virkelig skal benytte sig af dette.