Privatskole på Frederiksberg? Læs mere her

Er du forælder til et barn i den skolesøgende alder, og ønsker du, at barnet får den stærkeste start på sit skoleliv? Så bør du overveje at lade barnet starte i en privatskole.

Hvordan vælger jeg den bedste privatskole?

Du bør bruge tid på at udvælge den rette skole – og du skal se dig godt for. Den rette skolegang i de første år er afgørende for dit barns trivsel og læring, ikke bare tidligt i livet men også resten af tilværelsen igennem. Det er i grundskolen at fundamentet for livslang uddannelse lægges. Og derfor bør du ikke overlade valg af privatskole til tilfældighederne, eller gå på kompromis med kvaliteten heraf.

Find en privatskole som passer til dit barn

Når du skal vælge en privatskole bør du tage udgangspunkt i dit barn og dette evner og behov. Udviser dit barn særligt talent inden for kunstnerisk eller musikalsk udfoldelse kan du med stor fordel vælge en privatskole som understøtter udvikling af disse områder. Det kan for eksempel være en lilleskole eller en friskole som har særligt fokus på musikalitet og kreativitet.

Hvis du mener at dit barn er særligt begavet findes der også privatskoler som er rettet mod børn med ekstra høj IQ. Her vil dit barn kunne få faglige udfordringer som passer til dets behov og dermed lære at kunne udnytte sit fulde potentiale. Dette er også godt for barnets sociale trivsel idet det kan få lov til at være blandt ligesindede og sandsynligvis undgå mobning.

Hvilken privatskole på Frederiksberg skal jeg vælge?

Er du og din familie bosiddende på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du tage et kig på Johannesskolen. Johannesskolen er en privatskole med en erklæret målsætning om at styrke elevernes evner til at blive gode, ansvarlige og solidariske samfundsborgere. Du kan læse mere om Johannesskolen på hjemmesiden Johannesskolen.dk.

Related posts

Leave a Comment