Nyt liv til dit slidte og plettede trægulv med en gulvafslibning i Slagelse

Er du i besiddelse af et lud- eller sæbe behandlet gulv, er du sikkert udmærket klar over, hvor megen pleje sådan et kræver. Et gulv, som er efterbehandlet med lud eller sæbe, er helt utroligt smukt og lyst i sin udstråling – det kaster et nærmest magisk skær over rummet, og passer perfekt til den nordiske indretningsstil med lyst træ, Danish Design og enkle, skarpe linjer. Og det er sikkert derfor, du i sin tid valgte denne for for efterbehandling.

Men måske er du blevet lidt træt af hver eneste uge at skulle vaske de mange kvadrat meter med særlig sæbe for at vedligeholde den silkematte overflade og træværkets smukke glans. Og så er det, at dit trægulv er i fare for at blive meget grimt meget hurtigt.

Forsømmer du nemlig den hyppige gulvvask, eller begynder du at slække på grundigheden af samme, risikerer du, at den beskyttende hinde af sæbe slides bort. Når dette først er sket, og gulvets overflade er blottet og sårbar, vil det begynde at trække støv, spildte væsker og solens skarpe stråler ned i de porøse fibre, som lynhurtigt vil tørre ud og blive grimme og misfarvede. På dette tidspunkt er det for sent at genskabe den beskyttende sæbe hinde – dit gulv kan kun reddes med en grundig gulvafslibning.

Få dit smukke, lyse trægulv tilbage med en professionel gulvafslibning

Hvis du ønsker, at dit gulv atter skal stå som nyt i al sin stråleglans, bør du alliere dig med en dygtig og erfaren håndværker, som er specialist i behandling af trægulve. Han eller hun vil kunne forestå en grundig og effektiv gulvafslibning, som kan fjerne den grå, triste og plettede overflade, og åbenbare et helt frisk lag af smukt, ensartet træværk, som er parat til at modtage en passende efterbehandling. Og er du i mellemtiden blvet klar over, at en sæbebehandling ikke passer til dit temperament, kan du for eksempel vælge en klar, hård lak.

Læs mere på Gulvkanonen.dk

Related posts