Når man skal kommunikere med en boligadvokat

Frygter du også lidt det med, når du skal have kontakt til en boligadvokat, fordi du er helt grøn på området og ikke kender fagtermerne eller jargonen?

Det kan være, du allerede har prøvet det mange gange før at skulle have en boligadvokat indover din boligsag i flere forskellige tilfælde, men at du hver gang har følt dig talt henover hovedet eller oplevet, at advokaten har taget nogle beslutninger på dine vegne, som du ikke helt følte dig fortrolig med.

Du fik måske at vide, at dette og hint var det rette at gøre, så du fulgte slavisk den anbefaling, uden du egentlig følte dig 100 procent sikker på, hvad der nu skulle ske; du følte dig egentlig kun 80 procent med.

Så du lægger din blinde tillid i en anden persons favn, og det føler du dig egentlig ikke helt glad for, da vedkommende jo tager hjem til sig selv hver dag og lægger sagen med din bolig fra sig og holder fri, mens denne boligsag måske optager dit sind hele dagen – dag og nat.

Boligadvokaten forklarer måske, at lignende tilfælde er der set mange af før, så det er bare med at følge vedkommendes anbefalinger, og så skal det nok gå.

Men for dig er denne sag jo virkelig vigtig, så den bliver udført til punkt og prikke efter, hvad du egentlig ønsker.

Dog bliver der slynget en masse termer omkring dig, som advokaten ikke tager sig tid til at forklare dig om, men som der næsten mellem linjerne fornemmes, at det burde du da vide.

Du føler dig helt dum, når de nærmeste spørger ind til din sag, og du må være svar skyldig og nærmest sige, at det varetager en given boligadvokat for dig.

Den situation skal du ikke ende i, så hvis du ønsker en boligadvokat, der taler et fornuftigt sprog, alle kan være med i og tager sig tid til at forklare dig sagerne, så skal du vælge eboligadvokat.dk.

Related posts