Når man bare bliver træt af TM Racing og sporten, der følger med

TM Racing er især kendt for at lave komponenter og elementer til motocross, hvilket du blandt andet kan se med dine egne øjne her: https://www.jegstrupcross.dk/shop/tm-racing-38s1.html .

Så kan det være, du har indgået en aftale med dem, at de sponsorerer dig, hvis du er blevet god i sporten, så der er eksponeringsværdi i dig. Så kan du spare de penge på udstyr, men det kan så også medføre, at du ikke har lov til at bruge andre firmaer, som der vil stå i din kontrakt med dem.

Således skal du være sikker på, at de kan levere det, du har brug for. De vil de helt sikkert selv påstå, men måske er du ikke enig.

Så kan det være, man kan lave et samarbejde, hvor du kan være med til at udvikle din egen kollektion af dele, som du sætter pris på, og som de så kan sælge i dit navn og tjene penge på.

Men måske er man faktisk helt færdig med sporten!

Når man bare ikke gider mere

Det kan jo tænkes, at bare navnet TM Racing giver dig en opgivende mine på ansigtet, og det har ikke noget at gøre med, at de ikke er gode til at udføre, hvad de gør for dig, og du tidligere har været glad for handle hos dem.

Men det kan være den her kim, hvor du opdager, at begejstringen for at handle hos dem er dalet; men du indser så også, at det ikke er firmaet, den er gal med: det er alt ved sporten, du er ved at blive træt af.

Passionen er forsvundet, og du kan ikke forklare hvorfor, men nogle gange kan man ikke sætte ord på de følelser, men man følger bare ens instinkt.

Og hvis man ikke trives med at drive noget, som man tidligere holdt af, så er der jo ingen grund til at fortsætte.

Related posts

Leave a Comment