Lad dit lokale malerfirma forestå indvendig maling af din bolig

Skal huset eller lejligheden males indvendig – og har du ikke den ringeste idé om hvorledes du skal gribe denne opgave an? Så kan du med fordel kontakte et professionelt malerfirma og lave en aftale om maling af vægge, lofter og indvendigt træværk for en fast pris, og dermed både spare tid og besvær.

Kan jeg ikke bare selv male mit hus eller min lejlighed indvendig?

Mange mennesker vælger, af økonomiske hensyn, selv at kaste sig ud i det slidsomme og tids krævende malerarbejde. Hvis du går i overvejelser omkring selv at varetage denne opgave, skal du være opmærksom på, at malerarbejde ingenlunde er nogen gratis omgang – heller ikke når du selv påtager dig hele arbejdet.

Du skal for det første regne med en del udgifter i forbindelse med anskaffelse af udstyr og materialer. Det drejer sig som minimum om malerpensler og ruller, bakker og spande, pap og plast til afdækning, malertape, sandpapir og spartel masse – og så selvfølgelig lofthvidt, primer, maling til vægge og maling til dit indvendige træværk. Der ud over skal du også investere i en trappestige, hvis du ikke allerede er i besiddelse af en sådan, samt skafter til malerrullen i forbindelse med maling af loftet.

For det andet kan du roligt afse mindst en uges fuldtids arbejde til at løse denne opgave. Rummene skal dækkes af, eventuelt gammelt tapet skal fjernes fra væggen, huller og revner i pudset skal lappes med spartelmasse, og væggene skal slibes helt glatte. Dernæst skal de forberedes på det egentlige malerarbejde ved hjælp af primer, som får malingen til at binde optimalt. Og så kan du endelig komme i gang med at male.

Hvis du ikke er vant til den slags arbejde, risikerer du et slut resultat under standard. Kontakt i stedet Malerkanonen.dk og få et godt tilbud på maling af din bolig.

Related posts