Kan du få plads til de ting til boligen, som du ønsker?

Én ting er jo sådan noget med impulskøb, hvor man måske senere hen – faktisk kort tid efter – indser, at man egentlig ikke havde brug for det, så man gemmer det, sælger det, giver det væk eller finder et andet praktisk formål med det.

Så kan der også være de typer, som er så vilde med at samle på sager, specielt nipsgenstande, at de ikke kan styre det. For nogle er det en hobby, og har man råd til det, skal man da også bare nyde det, mens det for andre kan tage overhånd med for mange udgifter.

Og mangel på plads!

For der er jo megen forskel på, om lever på en stor herregård med anneks til, eller man bor på få kvadratmeter i indre by, hvor man begge steder har lyst til at eje en masse sager, man ser sig forelsket i fra for eksempel www.ideshoppen.com.

Har du nu plads til alle de ting?

De fleste mennesker er dog kloge nok til lige at måle efter derhjemme og se på dimensionerne på deres ting, om der er plads til det, men der er også dem, der har hovedet under armen og køber ting, som de så krampagtigt forsøger at få plads til og overbevise sig selv og andre om, at man havde gjort et godt køb!

Dette gælder ikke bare, hvis man falder over et godt tilbud, eller man får personlig rabat, det er simpelthen det med, at man overvurderer, hvor meget man har plads til derhjemme – specielt hvis man ikke vil af med noget af det gamle.

Så er det jo heller ikke så sundt for miljøet med den her køb og smid væk-kultur, så måske burde man også lige tænke sig om en ekstra gang, før man investerer og bruger penge på noget, som man sådan set hverken har brug for eller plads til.

Related posts

Leave a Comment