Flot og skinnende gulv med en professionel gulvafslibning

Et trægulv som med årene er blevet udsat for almindelig daglig anvendelse vil uvægerligt komme til at fremstå slidt.

Træværk er et levende og organisk materiale hvilket gør det til den ultimative form for gulvbelægning i private hjem. De fleste bolig ejere sætter pris på at kunne gå rundt på bare tæer eller i strømpesokker i sit eget hjem – og til dette formål er træværk andre belægnings typer langt overlegent.

Samtidig er et velholdt trægulv noget af det smukkeste. Ingen andre gulv typer føjer samme hyggelige og hjemlige atmosfære til en bolig. Trægulve udstråler varme og komfort – men desværre er der en bagside af medaljen. Et trægulv bliver hurtigt slidt i overfladen. Især hvis det er ubehandlet eller behandlet med olie eller sæbe.

De to sidst nævnte behandlings former benævnes ikke forseglende. Dette betyder i praksis at et olieret eller et sæbe behandlet gulv ikke nyder nær den samme beskyttelse som et lakeret eller malet et af slagsen. Gulvet er måske nok kønt og lækkert at beskue og beræde. Men skal det forblive således skal det plejes grundigt og hyppigt.

Dette sker ved hjælp af ugentlig gulv vask med særlig sæbe som forstærker og genopbygger den beskyttende hinde af sæbe eller olie som gulvet fik ved sin første behandling. Hvis du blot et par uger i streg forsømmer denne behandling vil trægulvet hurtigt komme til at fremstå nusset og snusket. Dette skyldes at den beskyttende hinde slides væk. Er den først borte vil den ikke kunne genskabes. Og så skal du faktisk have slebet og behandlet dit trægulv på ny.

Vælg en professionel gulvafslibning – det betaler sig

Til dette formål er det en god idé at finde en dygtig og erfaren gulvmand. Hos DBF Gulvservice finder du udelukkende faglærte håndværkere som står klar til at hjælpe dig med afslibning og efterbehandling af dit trægulv. Læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Related posts

Leave a Comment