Find det bedste loppemiddel til din hund

Sommertid er loppe og flåt tid for menneskets bedste ven, som gennem udendørs leg med andre hunde hurtigt kan pådrage sig begge dele. Der findes dog mange midler på markedet som kan forebygge og behandle angreb fra disse plagsomme parasitter.

Hvor kan jeg finde produkter til forebyggelse og behandling af loppe og flåt angreb?

Uanset om du ønsker at beskytte din hund imod flåter og lopper, eller om skaden allerede er sket og du har brug for at behandle hunden, kan du finde de bedste produkter til formålet hos Dyreverdenen.

Når du køber flåt og loppe midler hos Dyreverdenen er du sikker på at få produkter som er testet og godkendt af alle relevante instanser. Det betyder at du minimerer risikoen for at fremkalde allergi eller sygdom hos din hund ved brug af disse produkter – i hvert fald hvis du følger den vedlagte vejledning minutiøst.

Dyreverdenen har en online shop i hvilken du kan finde diverse produkter til bekæmpelse og forebyggelse af såvel loppeplage som flåt angreb. Du finder såvel hundeshampoo mod lopper som loppehalsbånd, tættekamme og tægetænger i den online shop, hvor du også kan købe loppe og flåt forebyggende midler i tablet, spray eller dråbe form.

Dyreverdenen fører loppe og flåt midler til hunde fra anerkendte brands så som BayVantic Vet, Program Vet, Frontline Vet, KW, B&B, Beaphar, Trixie, Meku og Anibio. Flere af disse midler er baseret på naturlige ingredienser og indeholder et absolut minimum af kemiske tilsætnings stoffer. Prøv for eksempel det forebyggende middel Petguard mod lopper og æg fra B&B, hvis aktive ingrediens er naturligt æggehvidestof, som lægger sig som en hinde omkring lopperne samt deres æg og larver. Da såvel lopper som larver og æg ånder gennem deres skal bliver de hurtigt kvalt af midlet, som er 100% ufarligt for såvel hunde som for mennesker.

Find de bedste plejeprodukter til dyr på Dyreverdenen.dk

Related posts