Find den rette skønhedsbriks online

De fleste behandlere, som arbejder med krops behandlinger så som massage, kiropraktik, fysioterapi eller osteopati kender alt til betydningen af at have en stabil og robust behandler briks.

Det er vigtigt at klienten ligger trygt og behageligt under behandlingen – ellers kan denne miste sin effekt. En briks som vakler, knirker eller giver sig kan få klienten til at spænde op, således at han eller hun ikke er i stand til at modtage behandlingen og dermed ikke får det optimale ud af sessionen.

Samtidig er det vigtigt for behandleren at kunne justere briksen på flere parametre, af hensyn til arbejds stillingen og ergonomien. Men vidste du, at det for skønheds professionelle – for eksempel kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere og mange andre – er mindst lige så vigtigt at have en ordentlig briks i klinikken?

Hvorfor vælge en professionel skønhedsbriks?

Måske tænker du, at du sagtens kan klare dig med en stationær lænestol eller et fladt leje. Men her skal du overveje at du faktisk har brug for at have din kune i forskellige stillinger afhængig af behandlingens type.

Det er ikke ligemeget hvordan klienten ligger under en timelang ansigtsbehandling – her skal lejet kunne justeres til klientens komfort. Og så er det en rigtig god idé at have en briks som kan konverteres til en stol i tilfælde af at du skal udføre en fodbehandling eller en pedicure.

Samtidig vil en professionel skønhedsbriks med muligheder for justering kunne sikre en ordentligt arbejdsstilling for dig, så du ikke ødelægger din krop. Og du vil være i stand til at udføre dit arbejde med langt større succes hvis din briks kan indrettes herefter.

hvor finder jeg de bedste skønhedsbrikse?

Hos Altermed Wellness kan du i den online shop finde et stort og velassorteret udvalg af skønhedsbrikse i mange udformninger, farver og prisklasser. Se dem alle på altermed.dk

Related posts