Find den rette forårs parfume

Nu hvor foråret nærmer sig, går jagten for mange kvinders vedkommende ind på den rette parfume, med hvilken man kan gå den lyse tid i møde. I de kolde vintermåneder er der en vis hygge ved de tunge og krydrede dufte, som går så fint i spænd med ilden i brændeovnen og den varme te eller kakao, mens det mørkner udenfor.

Men foråret og sommeren byder på sollys, knopskydning, forelskelse, fornyelse og forandring – og så er det på tide at skifte til en duft, som afspejler denne stemning.

Tag dig tiden til at finde din nye parfume

Det er dog vigtigt, at du ikke lader dig rive med og blot investerer hovedløst i den første, den bedste parfume, som du ser i reklamerne. Selv om de smukke mennesker på de glittede fotografier ser ud til at nyde duften af den nyligt lancerede parfume i fulde drag, er det slet ikke sikkert, at pågældende parfume vil virke for dig. En parfume vil dufte forskelligt afhængigt af hvem der bærer den. Og derfor er der kun én sikker måde, hvorpå din kan identificere din nye favorit duft, nemlig ved at snuse dig frem.

Når du skal teste parfume, er det ikke tilstrækkeligt at bruge et skævt af de dyre dråber på et stykke papir. På den måde får du nemlig intet indtryk af hvorledes parfumen opfører sig når den kommer i forbindelse med din krops naturlige duft stoffer, og i samarbejde hermed udvikler sin endelige duft.

Derfor bør du afprøve parfumen direkte på din hud – for eksempel på halsen lige under øret – og lade den sidde der i nogle timer. Først da vil du kunne bedømme duften, som den endeligt udfolder sig.

Når du har fundet din nye parfume, kan du eventuelt købe den online, og spare tid og penge. Læs mere på sephora.dk

Related posts