Få stærkere medarbejdere til din internationale virksomhed med et engelsk sprogkursus

Skal dine medarbejdere være skarpere i det engelske sprog? Er virksomhedens fællessprog engelsk, eller har I megen kommunikation med engelske samarbejdspartnere, leverandører, kunder eller andre interessenter – eller planlægger i at udvide firmaet med en filial i et engelsk sproget land eller territorie? Så kan du med fordel tilmelde dine medarbejdere et kvalificeret sprogkursus i engelsk hos den danske kursus udbyder Ypsilon.

Hvorfor sende mine medarbejdere på engelsk sprogkursus?

Måske mener du, at dine medarbejdere taler fint engelsk som det er. De fleste danskere læser og forstår engelsk, og kan til en vis grad kommunikere på sproget. Men der er langt fra det skole engelsk, vi lærer på gymnasiet, og så til det naturligt og flydende sprog som kendetegner en engelsk talende person.

Dertil kommer, at erhvervslivet har mange termer, forkortelser og vendinger på engelsk, som vi ikke nødvendigvis lærer i skolen. Ønsker du, at dine medarbejdere skal kunne kommunikere på et formelt korrekt corporate English, bør du således forberede dem med et vel tilrettelagt sprogkursus i engelsk.

Hvor finder jeg det bedste engelsk sprogkursus i Aarhus?

Hvis du leder efter en udbyder af undervisning i fremmedsprog, kan du med fordel vælge aarhusiansk baserede Ypsilon.

Ypsilon er kendt for sine dygtige og engagerede undervisere, som har erfaring med ikke blot undervisning af voksne i sprog på højt niveau, men også med anvendelse af fremmedsprog i erhvervslivet. Samtlige Ypsilons undervisere har nemlig en fortid i det danske og internationale erhvervsliv, og baserer således deres undervisning på en blanding af personlige og professionelle erfaringer samt indgående kendskab til sproget i hvilket de underviser.

Du kan, foruden engelsk, finde sprogkurser i fransk, italiensk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tysk – alle på et højt fagligt niveau, og særligt rettet mod erhvervslivet.

Læs meget mere om sprogkurser i Aarhus på ypsilon.dk

Related posts