døre

Få mere plads med dobbelte verandadøre

Få mere plads med dobbelte verandadøre

advertorial

Har du en stue der støder op til en veranda, eller hvad man på dansk også kalder en overdækket terrasse, kan du få udskiftet dine døre og dermed få din stue til at virke større. Du kan både få gjort dørene større ved at få skåret ud i væggen, så du kan få store og smukke dobbeltdøre der føre direkte ud på verandaen. Du kan også med fordel få vendt dørene, så de åbner ud af. Ved af vende dørene, så de vender ud af, får du mere plads i din store.

Sidst men ikke mindst kan du også vælge at få døre med glas i. Dermed har du mulighed for at sidde indenfor og nyde udsigten til din veranda og din have, når vejet er dårligt eller det er vinter.

 

døre

 

Find den rigtige tømrer

Når du skal have udskiftet dine døre og måske også dine vinduer, er det vigtigt at du finder den helt rigtige. Det glæder både i forhold til dygtighed og selvfølgelig prisen. Derfor anbefales ,det at når du skal finde en tømrer eller en anden form for håndværker at du kontakter mindst tre forskellige og beder dem om at sende et tidspunkt. Derved får du et bedre overblik over prisniveauet og kan bedre vælge den rigtige. 

Inden du vælger er det også en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Det kan du blandt andet gøre på Trustpilot. Du skal ikke bide opmærksomhed i de dårlige eller bedste anmeldelser, men om der er ting der går igen, hos flere anmeldere. Det gælder både de negative som positive. Har flere anmelder oplevet det samme, er der en stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.

Det er også vigtigt at din tømrer kan give dig den rigtige råd og vejledning, så du får de rigtige døre.