Få dine lyse gulve igen med en gulvafslibning

Drømmer du om smukke, ensartede gulve – eventuelt sæbe behandlede, så de bliver ekstra lyse og lækre? Så bør du overveje en gulvafslibning. Især hvis dine nuværende gulve er meget langt fra drømmen om de moderigtige og skinnende trægulve.

Det er nemlig muligt med en grundig gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling at gøre drømmen til virkelighed. Og det er en langt billigere løsning end at få lagt helt nye gulve.

Et slidt trægulv er et grimt trægulv

Hvis dit trægulv ikke har modtaget den fornødne pleje og vedligeholdelse igennem mange år er det sandsynligvis mærket af slitage i overfladen. Denne slitage kommer som oftest til udtryk ved gråligt matte slidspor som består af støv og skidt, trådt ned i gulvets overflade. Disse slidspor ses tydeligt der hvor gulvet betrædes med den største hyppighed – for eksempel rundt om familiens spisebord, eller foran døre i stuer og værelser.

Du kan ikke vaske disse slidspor bort ved almindelig gulvvask idet skidtet er indlejret i træværkets overfladiske fibre. Det samme gør sig gældende for pletter og skjolder efter spildte væsker, som suges ind i de udtørrede fibre. Og solens skarpe uv stråler giver grimme, gullige plamager der hvor lys indfaldet er mest kraftigt – for eksempel under dine vinduer eller foran din altan dør.

Hvordan bliver mit slidte trægulv pænt og ensartet igen?

Hvis du ønsker at gøre drømmen om det skinnende lyse gulv til virkelighed skal overfladen således væk. Dette kan gøres nemt, hurtigt og billigt med hjælp fra en dygtig gulvsliber. Han vil nemlig kunne udføre en professionel gulvafslibning som efterlader gulvet glat og ensartet. Og med den rette efterbehandling vil gulvet genvinde fordums glans og billedskønne udstråling.

Du kan altid kontakte en afdeling af det landsdækkende gulvfirma Gulvkanonen for et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning med efterbehandling – læs mere på Gulvkanonen.dk

Related posts

Leave a Comment