Få det bedste resultat med dit lokale malerfirma til hjælp

Hvis du én gang selv har prøvet at skulle male samtlige rum i et hus eller i en lejlighed, ved du, hvor meget et stykke vel udført malerarbejde kræver. Det er nemlig ikke blot et spørgsmål om at tvære lidt farvelade ud over væggene. Du skal regne med, at såvel træværk som lofter og vægge skal males. Dette betyder, at du skal male både skabsdøre, almindelige døre, dørkarme, vinduesrammer, eventuelle sprosser, fodpaneler, gelændere, trælister og andet træværk i boligen.

Du kan desuden komme ud for at skulle male vægge i dit badeværelse, hvilket betyder, at du skal indkøbe særlig vådrums maling til formålet. Og så er der hele det store forarbejde med afdækning af møbler, gulve, paneler, dørkarme, stikkontakter og andet, hvor du ikke ønsker stænk fra malingen.

Overlad malerarbejdet til dit lokale malerfirma

Du skal regne med at sætte mange dage af til dette projekt – dage, som du kunne have brug på dit job, din virksomhed, eller på at holde en velfortjent ferie. Der skal handles både udstyr og materialer ind, for eksempel maling, primer, malertape, pensler, ruller bakker, afdæknings pap og plast, malertape samt spartler og spartel masse.

Du skal i gang med at hive gammelt tapet ned, og muligvis foreligger der et stort og tidskrævende stykke arbejde med lapning og spartling, afhængigt af pudsets tilstand. Måske er det endda nødvendigt at sætte filt op, for at det lækre og ensartede slutresultat kan opnår. Og det kan endda være, at en fuldspartling er den eneste løsning, hvis pudset er i rigtig dårlig stand.

Få tilbud på maling af din bolig hos dit malerfirma

Alt i alt er der meget at vinde ved at overlade denne slidsomme opgave til et malerfirma bestående af dygtige og erfarne håndværkere. Du kan få et uforpligtende tilbud på professionelt malerarbejde hos Malerkanonen.dk

Related posts