En guide til at vælge det rette skilt

Hvis du står i den heldige situation, at du skal have lave et nyt facadeskilt til din virksomhed eller butik, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har lavet lille guide til dig, som skal have lavet et facadeskilt. Her er lidt stof til eftertanke, som du måske kan tage med dig, når du skal have vælge dit endelige skilt til din facade.

Et facadeskilt er med til at sprede dit budskab samt sende et klart signal om, hvem din virksomhed er og hvilke værdier I typisk står for. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvilken størrelse og materialer du ønsker at vælge for dit endelige facadeskilt. Det er oftest det første dine kunder og potentielle kunder møder, hvorfor det har stor indflydelse på det førstehåndsindtryk du ønsker at efterlade hos dem.

Valg af materiale

Når du har dit design og layout på plads for dit facadeskilt, kan næste skridt være, hvilket materiale der egner sig bedst. Her bør du overveje, hvad det er for en facade skiltet skal hænge på. Så materialet matcher facadens farve og materiale. Det skaber klart den bedste synergi og match, når begge ting går op i en højere enhed. Her kan du så overveje om der skal laves LED-lys i skiltet, så det kan blive set hele døgnet alle 365 dage om året.

Du har oftest flere forskellige muligheder, når det kommer til materiale for dit skit. Det giver dig mulighed for at vælge et skilt der enten patineres med tiden grundet det hårde vejr og klima i Danmark. Du kan også vælge et materiale, der godt kan tåle og håndtere de store temperaturforskelle i løbet af året, hvorfor det også har en lang levetid. 

Har du derfor en virksomhed i Østjylland, og overvejer at få lavet et facadeskilt, bør du over en kompetent fagmand i nærområdet

Related posts