Du kan også købe dine danske film fra udlandet af

Vi stopper dig lige med det samme for at sige, at det ikke kan svare sig at købe danske film i udlandet.

Men så undrer du dig måske over, hvorfor det netop det netop er noget, som vi siger, at man kan, og dermed indirekte siger, at man sådan set bør gøre.

Men deri vores introduktion ligger den forskel, at du kan købe dine danske film, mens du er i udlandet, men at du ikke bør købe dem, som hvis de bliver udbudt i et lokalt loppemarked eller i en butik i et fjernt land, som du besøger, eller at du køber dem fra en udenlandsk hjemmeside.

For det første bør du købe dine danske film fra Danmark, hvor du kan gøre det i det danske butikker, men du kan også gøre det online ved at besøge hjemmesider, der sælger danske film til forskellige platforme.

Køb dine danske film fra danskere sælgere, mens du befinder dig i udlandet

Man kan risikere at blive narret ved at købe danske film fra udenlandske hjemmesider, eller man ved ikke, om man får den rette film hjem, eller om den virker.

Desuden gavner de de dansk producenter af film, at du køber dem herhjemme, så der ryger flere penge til dem, som der lavede dem.

Hvis du så tror, at du er bedre stillet, fordi du finder den danske film i fysisk form i udlandet, så er det slet ikke sikkert.

Det kan være en autoriseret kopi af filmen, som der måske er ulovligt downloadet fra nettet, som der så er lavet mange piratkopier af – dem ser de danske filmskabere ikke skyggen af pengene for.

Så kan man selvfølgelig streame de danske film nogle steder, men det største udvalg er stadig i butikkerne online, hvor du kan få dem hjem – mens du kommer i tanke om en god, dansk filmtitel, når du befinder dig i udlandet.

Related posts