Chili con carne – mad til mange gæster

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En ret, som har vundet stor popularitet i de danske køkkener, er den meksikanske klassiker Chili Con Carne. Chili Con Carne er ideelt, når der skal kokkereres til et stort antal mennesker. Hvis du for eksempel står for at skulle lave mad til studenter gildet, house warmingen, gadefesten eller et andet arrangement, hvor et stort antal gæster skal bespises, kan Chili Con Carne være den smarte løsning.

Chili Con Carne – nemt, hurtigt og billigt

Den helt store fordel ved Chili Con Carne ved denne type arrangementer er, at du kan lave retten dagen i forvejen – eller måske flere dage på forhånd. Chili Con Carne bliver kun bedre af at få lov at hvile – de enkelte smags stoffer trænger simpelt hen bedre ind i retten og gør det samlede indtryk mere helstøbt.

Dertil kommer, at Chili Con Carne er utroligt nemt at fremstille. Du kan nærmest ikke gøre det forkert – du skal i hvert fald gøre dig meget umage, hvis en omgang Chili Con Carne ikke skal lykkes! Chili Con Carne kræver ikke det store avancerede køkkenapparatur eller særligt udstyr. En skarp kniv, en god, stor gryde – helst med en tyk bund, et skærebræt og en røreske er fuldt ud tilstrækkeligt, når du skal tilberede en skudefuld Chili Con Carne.

Samtidig ligger ingredienserne i såvel den tilgængelige som den billige ende. Du kan købe ind til Chili Con Carne i et hvert almindeligt supermarked – hakket oksekød, dåsebønner, flåede tomater, løg og chili i pulver, pasta eller frisk form fås alle vegne. Og du skal ikke sætte særlig megen tid af til at tilberede din Chili Con Carne. Bortset fra at der skal hakkes et løg og brunes noget kød, passer retten stort set sig selv på lavt blus.

Du kan finde den fulde opskrift på Chili Con Carne samt fremgangsmåde på dk-kogebogen.dk

Related posts