mad ud af huset

Bestil mad til din arrangement

Bestil mad til din arrangement

Ethvert vellykket arrangement kræver god mad. Det kan du nemt komme udenom ved at bestille maden udefra. Sådan sikrer du, at maden er klar til tiden og at der er et lækkert udvalg til dine gæster, medarbejdere, klienter eller kunder. 

Hvad skal du huske på, når du bestiller mad til et arrangement? Læs med i denne guide, og find ud af mere.

Mad til event – 3 gode tips

Der er mange ting at tænke over, når man planlægger et event. Hvis der skal være mad, kan det være en virkelig stor opgave. Du kan heldigvis gøre det nemt for dig selv ved at bestille maden udefra. Her skal du dog også huske på et par ting. 

1. Maden skal passe til dit arrangement

Det duer ikke at bestille en stor 3-retters menu, hvis det er et kortere arrangement, du afholder. Dette giver netop heller ingen mening, hvis det f.eks. er et stående arrangement. Så vil en lækker buffet i stedet være et godt valg. Men husk at vælge retter, som man rent faktisk kan spise stående. 

2. Være noget for enhver smag

Et stort event med mange mennesker kræver, at der er mad for enhver smag. Dette sikrer du lettest med en buffet eller f.eks. en lille og lækker tapasanretning til hver person. Begge dele er en god mulighed. 

3. Nemt at anrette 

Det skal være nemt at stille maden frem. Du har helt sikkert masser af andre ting, du skal tænke på til dit event. Derfor giver det god mening at bestille kold mad, som ikke kræver opvarmning i ovn.

Vælg f.eks. nogle gode frokostretter, hvis arrangementet holdes om dagen. Eller gå med en skøn tapasanretning, hvis det er et eftermiddags- eller aftensarrangement. 

Overvej at bestille mad til dit event herfra: https://www.kokken-jomfruen.dk/ – dette firma leverer i hele landet og har mange forskellige menuer og anretninger at vælge mellem.